X
X
Mai multe ştiri online:

Situație dramatică la Spitalul Militar din Focșani

Ştire online publicată Vineri, 27 Martie 2020. Autor: Sorin MIHALACHE
În urma desfășurării anchetei epidemiologice de la Spitalul Militar de Urgență "Dr. Alexandru Popescu" Focșani, din rândul celor 57 de contacți apropiați ai celor două persoane confirmate inițial pozitiv cu Covid-19, a rezultat că un număr de încă 20 de angajați din rândul personalului medical și auxiliar sanitar au fost confirmați, de asemenea, pozitiv.

"Direcția medicală a MApN a dispus conducerii spitalului luarea tuturor măsurilor necesare în această situație. Astfel, ancheta epidemiologică va continua, fiind extinsă și la contacții personalului depistat pozitiv în cursul zilei de joi, 26 martie. În paralel, continuă dezinfecția de grad foarte înalt în toate spațiile spitalului", a transmis Biroul de presă al Ministerului Apărării Naționale.

La acest moment, spitalul rămâne închis și se caută soluții ca, după finalizarea anchetei epidemiologice și luarea măsurilor prevăzute de protocolul național pentru personalul confirmat pozitiv, să poată fi reluată activitatea de acordare a asistenței medicale în spațiile și secțiile unde acest lucru va fi posibil. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4372 secunde