"Siguranța ta, prioritatea noastră", campania lansată de polițiști, la malul mării

169
Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au lansat, ieri, campania "Siguranța ta, prioritatea noastră!", ediția a II-a, alături de Universitatea "Ovidius" - Facultatea de Drept și Științe Administrative, Consiliul Județean Constanța, Primăria municipiului Constanța, Poliția Locală, Crucea Roșie, Liceul "Dimitrie Leonida" Constanța, printr-o conferință de presă organizată în Sala Senatului din campusul universitar.

Campania are în vedere asigurarea încrederii în forțele de ordine publică, acționându-se în special în vederea pregătirii și prevenirii antiinfracționale a populației. Polițiștii constănțeni au derulat, alături de voluntarii Crucii Roșii și Poliția Locală, activități destinate turiștilor care își petrec vacanța pe litoralul românesc.

Astfel, polițiștii au desfășurat în stațiunea Mamaia activități pentru prevenirea faptelor contra patrimoniului - a furturilor de pe plajă, din camerele de hotel, din auto și prevenirea disparițiilor de minori. Acțiunile sunt înscrise în planul comun al autorităților pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, Litoral 2017. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0719 secunde