Și-au băgat și vecinii în belea cu RAJA

889
Și-au băgat și vecinii în belea cu RAJA - raja-1311882652.jpg
Echipele SC RAJA SA Constanța au revenit,  ieri, în control la Clubul Bellagio, din Piața Ovidiu, pe care îl debranșaseră la începutul săptămânii. Angajații regiei au constatat că localul beneficia de apă potabilă, printr-un furtun racordat ilegal la rețeaua clădirii învecinate.

Potrivit SC RAJA SA, conform contractului încheiat cu operatorul de apă, abonatul din clădirea vecină avea obligația să anunțe operatorul de apă pentru orice modificare adusă instalației. Faptul că a permis vecinului recent debranșat să se racordeze la rețeaua lui constituie extindere ilegală, motiv pentru care s-a luat decizia debranșării și în cazul acestuia.

Un alt control a fost efectuat, ieri, la restaurantul Kaptan Baba, de pe Bulevardul Tomis. În urma verificărilor, s-a descoperit un branșament ilegal, din rețeaua de apă de pe strada Ecaterina Varga. Pe numele administratorului a fost întocmită plângere penală, iar firma, SC Deniz Klass SRL, trebuie să achite contravaloarea unui consum în sistem paușal pe ultimele 18 luni.

"Avertizăm încă o dată, pe această cale, toți abonații, care trebuie să înțeleagă necesitatea respectării legalității în cazul alimentării cu apă potabilă și canalizare, în caz contrar riscând plata în sistem paușal și retroactiv pe 18 luni a serviciilor de furnizare apă potabilă și canalizare, dar și plângere penală pentru furtul de apă", a atras atenția Irina Oprea, purtător de cuvânt RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iulie 2011
Stire din Social : Debranșări cu scandal
Pagina a fost generata in 0.3512 secunde