X
X
Mai multe ştiri online:

Și-a violat soția și a încercat să o omoare. Bărbatul a fost reținut

Ştire online publicată Vineri, 14 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat care a și-a violat și a încercat să își omoare soția, ținând-o cu capul într-o cadă tip jacuzzi, aflată pe un balcon al unui apartament din stațiunea Mamaia, a fost reținut de polițiștii din Capitală, iar procurorii cer arestarea lui preventivă, potrivit Digi24.ro.


Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, cercetat pentru tentativă de omor și viol.


În ceea ce privește tentativa de omor, anchetatorii au probe că bărbatul a lovit-o pe femeie cu capul de cadă, apoi a băgat-o în apă.


"În timp ce se afla în balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind, astfel, să îi suprime viața", spun procurorii.


Mai multe persoane au intervenit pentru a o salva pe femeie.


Anchetatorii cer judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București în arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor și viol.


Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București – Secția de urmărire penală a DGPMB – Serviciul Omoruri. La activitățile efectuate pe raza județului Constanța au participat și lucrători din cadrul IPJ Constanța – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Stațiunii Mamaia.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4568 secunde