Și-a "VÂNDUT" fratele pentru SEX unui cetățean olandez!

Joi, 26 Martie 2020, 15:16
457
                                                                           
Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Brașov, la un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de "act sexual cu un minor". Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 07/08 martie a.c., un cetățean olandez, în vârstă de 57 ani, care locuiește în municipiul Brașov, ar fi întreținut raporturi sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani.


Toate aceastea au fost înlesnite cu compliciatatea unui tânăr de 20 ani, frate cu minorul anterior menționat. În urma percheziției, polițiștii au identificat și ridicat în vederea cercetărilor, mai multe medii de stocare.


Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentați, în cursul acestei zile, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.


Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea înregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov.


Pagina a fost generata in 0.3513 secunde