X
X
Mai multe ştiri online:

Și-a găsit sfârșitul pe calea ferată…

Ştire online publicată Vineri, 07 Februarie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto: Ziua Cargo
Și-a găsit sfârșitul pe calea ferată… - ddd-1581070405.jpg
Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Arad, a fost accidentat mortal de un tren, în cursul nopții, în zona podului CFR care traversează râul Mureș, victima fiind descoperită abia vineri dimineața, potrivit Agerpres.

"În această dimineață, în jurul orei 7,40, prin SNUAU 112 a fost anunțată prezența unei persoane decedate pe secția CF 310, Timișoara - Arad. Colegii de la Poliția Transporturi Feroviare s-au deplasat la fața locului, unde au constatat prezența unui bărbat de aproximativ 20 de ani, accidentat mortal în zona podului CFR care traversează râul Mureș, la kilometrul feroviar 53 + 700 m, în gabaritul liniei de cale ferată. În urma primelor verificări s-a constatat că, la momentul sesizării, bărbatul era decedat, fiind accidentat mortal în cursul nopții", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, in rem, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3533 secunde