Și-a amenințat colegii cu PISTOLUL! Nu este la prima abatere

197
Și-a amenințat colegii cu PISTOLUL! Nu este la prima abatere - ddd-1578907287.jpg

Articole recomandate

Un polițist din Bacău și-a amenințat colegii cu pistolul, după ce și-a făcut apariția în sediul Inspectoratului Poliției, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent. În cele din urmă, criza a fost soluționată, iar bărbatul a predat armamentul din dotare, fiind deschisă o anchetă internă, a confirmat IPJ Bacău, potrivit Ziarului de Bacău.

"Astăzi, în jurul orei 09.00, un agent principal de poliție, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent. Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanșat procedurile specifice, iar în urma discuțiilor purtate, polițistul a predat armamentul din dotare. În acest moment, cel în cauză este sub supravegherea personalului abilitat, iar în cauză s-a demarat o anchetă internă", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bacău.

Polițistul este absolvent al Școlii de agenți de poliție "Vasile Lascăr" Câmpina, promoția 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016, potrivit sursei citate. În perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6068 secunde