​O femeie a murit după ce a fost lovită în cap de mai multe ori cu un topor, pe stradă

249
​O femeie a murit după ce a fost lovită în cap de mai multe ori cu un topor, pe stradă - crima-1567096154.jpg

Articole recomandate

O femeie de 45 de ani, a murit, joi, după ce a fost atacată și lovită de mai multe ori în cap cu un topor, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți. Agresorii, care au reușit să fugă, sunt căutați de polițiști.


Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți au fost sesizați că, joi, în jurul orei 5.00, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, o femeie în vârstă de 45 de ani a fost atacată de una sau de mai multe persoane necunoscute, fiind lovită de mai multe ori cu un topor.


În urma rănilor suferite femeia a murit, iar agresorii au reușit să fugă.


"Este înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, pentru comiterea infracțiunii de omor. S-a început urmărirea penală în cauză și s-a reținut faptul că, în data de 29 august 2019, în jurul orei 5.00, în timp ce se afla pe o alee ce face legătura între strada Orly și Bulevardul Mihai Viteazul, din Drobeta Turnu Severin, persoane necunoscute i-au aplicat multiple lovituri victimei care ulterior a și decedat. (...) Deocamdată, noi nu avem autori în cauză. Noi avem o victimă, care este decedată, urmând să efectuăm cercetări să stabilim cine este autorul faptei", a declarat pentru Mediafax Lavinia Șișman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.


Potrivit unor surse din anchetă, femeia a fost lovită cu toporul în cap și a murit la spital.


Procurorii urmează să stabilească dacă femeia a fost și jefuită după ce a fost atacată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.843 secunde