Sfaturi pentru pensionari, de la Poliția Constanța

242
Sfaturi pentru pensionari, de la Poliția Constanța - preventivpolitisti-1571258499.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu cei de la Secția 3 au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor de furt și tâlhărie, în zonele aglomerate din municipiul Constanța. 


Polițiștii au oferit cetățenilor materiale cu sfaturi de prevenire, acordând o atenție deosebită persoanelor vârstnice, care pot deveni victime ale infracțiunilor de furt din locuințe și tâlhărie, ca urmare a neglijenței în ceea ce privește luarea unor măsuri optime de siguranță.


Astfel, vârstnicii au fost sfătuiți să evite deplasarea pe timpul nopții în zonele slab iluminate și necirculate, să nu poarte bunuri de valoare la vedere și, indiferent de pretext, să nu se lase conduși de persoane necunoscute în locuri retrase. Totodată, polițiștii le-au transmis cetățenilor câteva sfaturi importante cu privire la păstrarea în siguranță a locuințelor și autoturismelor.


Activitățile desfășurate fac parte din Programul național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5881 secunde