Sfârșit de săptămână însângerat pe șoselele din Constanța

267
Sfârșit de săptămână însângerat pe șoselele din Constanța - accidentesambata-1575227773.jpg

Articole de la același autor

Alcoolul la volan, neadaptarea vitezei la condițiile de drum sau nerespectarea indicatorului "Stop" au fost cauzele care au dus la producerea de accidente cu urmări dramatice, care au avut loc pe șoselele din județul Constanța, în sfârșitul de săptămână care a trecut. În urma accidentelor, mai multe persoane au ajuns la spital, cu răni grave și chiar în comă!


Vineri seara, în jurul orei 20.20, un bărbat de 39 de ani conducea pe DN 3, dinspre Adamclisi către Băneasa, iar în zona Negureni, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției și a intrat pe sensul opus de mers, unde a lovit în plin autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani. În urma accidentului, a fost rănit un copil de 6 ani, pasager în al doilea autoturism. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.20, un tânăr de 21 de ani a intrat cu mașina într-un gard de beton de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, în zona Vivo. Potrivit oamenilor legii, tânărul era sub influența băuturilor alcoolice – testarea a evidențiat 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat -, iar la sensul giratoriu de la intrarea a doua către Vivo, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției către dreapta și a intrat în gard. După accident, șoferul a fugit, părăsind locul accidentului, dar a fost identificat după puțin timp de polițiști. În urma accidentului au fost răniți atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta față, un tânăr de 25 de ani. 


Un alt accident soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.00, pe strada Eliberării din municipiul Constanța. Un bărbat de 51 de ani, care conducea dinspre strada Dezrobirii către strada I.L. Caragiale, a lovit un pieton de 30 de ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, la aproximativ un metru de trecerea de pietoni. 


Bărbat în comă și fetiță rănită grav, într-un carambol la Tariverde 
Un bărbat de 40 de ani și o fetiță de 5 ani au ajuns la spital, primul în comă, iar fetița cu răni serioase, în urma unui accident care a avut loc în zona Tariverde. Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 40 de ani conducea un autoturism pe DJ 226, dinspre Cogealac către Nuntași, iar la intersecție cu DN 22, nu a respectat semnificația indicatorului "Oprire" și a intrat în coliziune cu mașina condusă de un tânăr de 22 ani. În urma impactului violent, al doilea autoturism a fost proiectat într-o altă mașină, condusă de o femeie de 35 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a primului șofer, transportat în comă la spital, și a unei fetițe de 5 ani, pasageră tot în prima mașină. 


Seria accidentelor a continuat, duminică dimineață, când în jurul orei 6.40, în localitatea Crucea, un bărbat de 33 de ani a condus o autoutilitară cu remarcă pe DN 2A. În dreptul unui imobil, bărbatul nu a păstrat distanța de siguranță față de mașina din față, condusă de un bărbat de 47 de ani și a lovit autoturismul, în momentul în care șoferul a redus viteza pentru a efectua un viraj la dreapta. În urma accidentului, au fost răniți șoferul autoturismului și pasagerul din față dreapta. În toate cazurile, polițiștii au deschis dosare penale și efectuează cercetări. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5827 secunde