SEX SUB PARAVANUL AFACERILOR. Bordelul de la videochat

Marţi, 23 Octombrie 2012
3163
Polițiștii de la Crimă Organizată au descins, ieri dimineață, în zece locuințe din Constanța, unde aveau informații că își primeau clienții mai multe prostituate. Totul sub paravanul unei afaceri de videochat. Ofițerii de la Brigada de Comba-tere a Crimei Organizate Constanța, împreună cu mascați de la Serviciul de Intervenție Rapidă și mai multe echipaje de poliție au descins, ieri dimineață, la zece adrese din municipiul Constanța. Oamenii legii aveau informații că în locuințele res-pective, o parte situate în Tomis Nord și Anadalchioi, își desfășura activitatea o rețea de proxeneți. Patru bărbați și 8 "fetițe", reținuți

Surse din conducerea Poliției Constanța ne-au declarat că afacerile ilegale se desfășurau sub paravanul unui videochat. Mai mult, potrivit oamenilor legii, există indicii conform cărora clienții erau racolați și cu ajutorul publicării pe internet a fotografiilor tinerelor care-și vindeau serviciile sexuale sau prin anunțuri la mica publici-tate, în ziarele locale. Anchetatorii au adăugat că, din datele strânse până în prezent, rezultă că tinerele își ofereau serviciile fără a fi constrânse într-un fel.

În urma descinderilor, polițiștii au ridicate mai multe echipamente IT, printre care camere video și harduri, ca probe. De asemenea, au fost reținuți 12 suspecți. Este vorba despre patru bărbați și opt tinere, dintre care două minore, în vârstă de 13 și respectiv 17 ani, care au fost audiate în prezența reprezentanților legali.

Au pornit de la cazul medicilor proxeneți

După ce au fost audiați ore la sediul Crimei Organizate Constanța, suspecții au fost duși, în cursul după-amiezii, la DIICOT Constanța, pentru a fi anchetați de procurori. Suspecții au fost reținuți, fiind acuzați de proxenetism și prostituție, iar oamenii legii urmează să dispună măsurile legale, în urma finalizării audierilor.

Procurorii urmează să decidă dacă, în cursul zilei de astăzi, îi vor prezenta pe bărbații suspectați de proxenetism în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Reținerile de ieri survin după ce, săptămâna trecută, polițiștii din Brașov au demarat ancheta penală a unei familii de doctori și a fiului lor, student la Medicină, care dețineau, printre altele și un salon de masaj erotic în Constanța. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3401 secunde