Serviciul Român de Informații face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile

Duminică, 12 Iunie 2016
42809
Crezi că abilitățile și cunoștințele tale te pot recomanda pentru o carieră în Serviciul Român de Informații? Este probabil cea mai bună șansă pentru a dovedi asta, întrucât SRI caută în momentul de față personal pentru următoarele categorii: specialist IT, psiholog, traducător, medic, infirmieră, îngrijitoare în unități sanitare și soldat gradat profesionist. 


Toate aceste posturi se ocupă prin concurs, în condițiile generale de acces în Serviciul Român de Informații. Poți trimite CV-ul tău accesând site-ul www.sri.ro sau ai alte cinci modalități distincte de a fi angajat de SRI, în funcție de pregătirea și profilul tău profesional. 


Dacă sunteți absolvent de studii liceale, puteți susține examen de admitere la studiile universitare de licență ale Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul", care formează ofițeri operativi de informații și ofițeri analiști. Dacă ești deja angajat în cadrul altor instituții din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, te poți alătura SRI prin transfer. De asemenea, formularul online poate fi folosit și de absolvenții ciclului inferior liceal, cu diplomă sau certificat de absolvire. Astfel, se poate opta pentru angajarea în corpul soldaților și gradaților profesioniști.


Pagina a fost generata in 0.2653 secunde