Semafoarele, noua țintă a vandalilor din Constanța

526
1
Semafoarele, noua țintă a vandalilor din Constanța - semafoarecet37-1346270177.jpg

Traficul rutier în Constanța este, în special în timpul verii, un calvar, iar defectarea semafoarelor contribuie din plin. Viorel Farcaș, directorul SC Con-fort Urban SRL Constanța, a declarat pentru "Cuget Liber" că principala cauză a defecțiunilor apărute la dispozitivele de semnalizare o reprezintă variațiile de tensiune din rețeaua Enel. În ultima perioadă, însă, sunt semnalate probleme la semafoarele din cartierele mărginașe ale municipiului din cauza infractorilor. "Avem probleme, din când în când, cu semafoarele amplasate pe I. C. Brătianu, în zonele Far, Poarta 6 și CET, care sunt vandalizate. Se dă cu piciorul în ele, le sunt desfăcute consolele sau rupte cablurile", a afirmat reprezentantul societății.


Cel mai recent, semaforul din zona CET nu a funcționat trei zile din cauza unui astfel de act infracțional. "Duminică seara a fost desfăcut automatul și au fost furate cablurile. În consecință, am depus o sesizare și la Poliția Constanța. Paguba materială este derizorie, dar a avut drept consecință îngreunarea traficului în zonă. O echipă a lucrat la înlocuirea cablurilor și de astăzi (n.r. ieri, 29 august) va fi repus în funcțiune", a continuat Viorel Farcaș.



Comentează știrea

Max
30 august 2012
Semafor la Poarta 6?!

Viorel Farcas ori bate campii, ori nu cunoaste orasul! La Poarta 6 nu exista semafoare decat la liniile de tren... Poate s-a referit la semaforul din Km 5, intersectia sos Mangaliei cu str Pandurului. Este ciudat ca un individ care se ocupa cu semafoarele orasului, nu cunoaste... orasul!?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3757 secunde