Șefi noi la IPJ Bacău, după crimele oribile de la Onești

331
Șefi noi la IPJ Bacău, după crimele oribile de la Onești - comisarseftoaderbuligae161493238-1614956913.jpg

Articole de la același autor



Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele: cu data de 5 martie 2021, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
Comisarul șef de poliție Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.
În perioada 2018 - 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar, din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.
Cu aceeași dată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar șef de poliție Bălău Constantin Dragoș a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
Comisarul șef de poliție Bălău Constantin Dragoș are peste 23 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5954 secunde