Șefi de la ISU Dobrogea condamnați pentru că au vândut posturi pe șpăgi

1827
15
Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au dat sentința în dosarul militarilor de la ISU Dobrogea acuzați că au vândut posturi pe șpăgi.

Petre Trandafir, Neculai Coman, Gabriel Niculae Andrei și Gabriel Alexandrescu, persoane care au îndeplinit funcții de conducere în cadrul ISU Dobrogea, au fost condamnați la câte trei ani și jumătate de închisoare cu executare, la care se adaugă doi ani de interzicere a drepturilor. Viorel Costache a fost condamnat la trei ani de închisoare, Costel Datcu, Sorin Marius Bugnar, Liviu Deoșlea au primit câte doi ani și jumătate de închisoare. Sorin Marius Crețu a primit doi ani de închisoare, Niculae Florin – doi ani cu suspendare sub supraveghere, Adrian Mihai Bugnar – doi ani cu suspendare sub supraveghere, Eugen Romanescu – opt luni cu suspendare condiționată, Viorel Alecu, Mihail Dănuț Gaicu, Laurențiu George Dumitrescu, Nicușor Ciprian Cioroiu și Mihai Tănase – câte 1,6 ani de închisoare cu suspendare condiționată, iar Dumitru Țîncă a primit doi ani cu suspendare sub supraveghere.

Singurul achitat este Mircea Rusmănică.

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ANONIMUS
19 mai 2012
Disponibilizariel din 2011 au fost doar din randul celor angajati in 2006. De 2007 nimeni nu sa atins

Au fost disponibilizati doar anagajati din 2006 care nu au dat spaga. Din a doua runda de angajari 2007 nici unul nu a fost pus pe lista disponibilizarilor. Un semn de intrebare , cumva se spargea buboiul ??? Oare cum sa dai afara pe unul care a cumparat locul la concurs cu 3000/4000 de euro. Si noi avem boala pe ei domnule Marga , si noi vrem sa dispara acesti spagari care dupa ce k au cumparat locul la concurs mai sunt si neprofesionisti, puturosi, pupincuristi, lingai. De aceea de luptam in Instanta pt a face o data pt Dumnezeu curatenie in sistemul militarizat. Te rog nu ne baga in aceeasi oala cu spagari din 2007; Noi suntem prima tura de angajare 2006.

coco
19 mai 2012
pentru toti spagarii din 2007 a venit vremea dreptatii

Asta este dreptatea lui Dumnezeu .Cand ati dat spaga in 2007 credeati ca o sa fiti servanti pe viata.Nenorocitilor,noi ne judecam cu mafia de la ISU Dobrogea de 3 ani. Bine ca Dumnezeu nu doarme

Ratza
19 mai 2012
Prezentati`va in instanta domnilor de la ISU

Bai milogilor de la ISU veniti la judecata cu documentele doveditoare despre modul in care sau facut disponibilizarile. Coteilor beti o stilca de vin ca poate asa va dati seama ca puscaria va mananca. Spagarilor ati nenorocit familiile, ne ia banca casele nenorocitilor. Prezentetiva in instanta sa terminam o data cu tot taraboiul asta. Vai de voi daca punem mana pe voi, nici dracu nu va mai scapa in viatza

Ratza
19 mai 2012
Disponibilizarile facute ilegal. Doar din radul angajatilor din 2006. Acuma pt se intelege de ce din 2007 nici unul nu a fost disponibilizat.

La Constanta CORECT era si asta o stim toti : EXAMINATA TOATA LUMEA CA LA ANGAJARE ;)

coco
20 mai 2012
Afara cu spagariii din sistemul militarizat MAI- ISU.Dobrogea

Afara cu acesti spagari, impostori care fac haina militara de rusine. Cu sa incadrezi subofiter persoane fara stagiu militar, cum sa disponibilizezi personal din sistem doar din 2006, fara un punctaj pe studiile absolvite - Studii superioare (Facultate, Masterat). Pana la urma ce nu a facut Igas (curatenie in MAI- in special la ISU) a reusit sa faca Justitia. Multumim DNA- Multumim Justitiei Romane. Ps: Va urma alte capete in dosarul Diponibilizarilor care este pe rol se judeca.

Dumitrescu Lucian Alexandru (subofiter operativ principal) DISPONIBILIZAT
20 mai 2012
VESNICA NERECUNOSTINTA pentru branconierul Costica IGAS

"...Ministrul de Interne a precizat ca se fac disponibilizari, pentru ca in 2007 si 2008 au fost angajate in sistem, fara nicio justificare, 20.000 de oameni, desi nu aveau pregatire in domeniu. În ce privește calificativele foarte bune ale angajaților, ministrul Traian Igaș a spus că ele nu au fost date pe merit, ci "din burtă". "Nu este normal să treci din burtă anumit calificat doar pentru a păstra o relație bună cu subalternul. Aceste calificative nu s-au dat în ultimii ani pe merit. Într-un birou nu pot fi toți la fel de buni. Am constat că unii oamenii nu și-au făcut datoria, dar calificativul lor este foarte bine. O parte din ele le-am corectat la sfârșitul anului", a precizat Igaș. Ministrul Internelor a mai spus că îi place să creadă că disponibilizările nu au fost făcute "PE PILE "…[?] "Incercam sa reparam excesul celor care au facut angajari fara acoperire, in 2007 si 2008" a spus Igas. "In perioada 2007-2008 au fost incadrati in structurile M.A.I., din sursa externa, aproximativ 20.000 de oameni. A fost o masura nefireasca, o decizie politica nejustificata in conditiile in care situatia operativa nu a suferit modificari majore. Acum suntem nevoiti sa redimensionam structurile de ordine si siguranta publica si sa le facem cat mai eficiente" a spus ministrul. Traian Igas" …[?] VESNICA NERECUNOSTINTA pentru branconierul Costica IGAS . Dumitrescu Lucian Alexandru (subofiter operativ principal) DISPONIBILIZAT "Cariera la pompieri... vorba asta... o glumă bună!!!

ANONIMUS
20 mai 2012
Pt 6

Ai mare dreptate ai citat bine pe analfabetul Traian Igas. Usor , usor o sa se indrepte lucrurile ; daca ai actionat in instanta ISU o sa ai castig de cauza. Guvernarea portocalie a picat , cumetriile sau dus - a venit vremea restabiliri oridni , gata cu haosul creat de acesti politicieni coruptiiii

ANONIMUS
20 mai 2012
DREPTATE SI ADEVAR

Nu este vorba doar de calificative, mai este vorba ca au ramas in continuare cei cu mustrari scrise, cu abateri etc. Si ce doare cel mai tare ca din a doua tura de angajare 2007 nici unul nu a fost dat afara . Asta este foarte ciudat dar acum inteleg si de ce. Cum sa dai afara pe unul care a cotizat 3000 de euro - nu tipa la DNA .... Asa au dat afara 2006 ca poate se scapa de puscarie , dar uite ca dumnezeu nu doarme. Corect era si simplu - testata toata lumea ca la angajare, un test profesional si gata; dar ei spagariiii au zis ca merge asa ca la vite sa dai afara cum vrea fiecare ofitzeras - ISU.- Firma propie SRL ca pe vrea militarului in termen. Uite ca vremurile sau mai schimbat domnilor ofitzerasi facuti la apelul bocancilor, si mai avem si avocati, mai este si justitia la care apelam cu incredere totala. O sa cada alte capete in curand - dosarele cu disponibilizarile sunt pe rol la tribunal . Ce nu a facut Igas analfabetul face acuma Justitia Romana - CURATENIE IN M.A.I mai ales in clanul neamurilor de la ISU. Dobrogea

gigi
24 mai 2012
Angajatii spagagiiii din 2007 ocrotiti de disponibilizare!!!

Detasament Palas : Piron Daniel Nicolae; Ciobanu Costin Victor, Pavel Adrian; Badulescu Daniel; Lefter Nicolae; Borcoi Costel Ionut; Ciubuc Vasilica; Mărgean Constantin-Cristian; Consantin Doru. Acum am ajuns la concluzia ca din acest motiv nu a fost examen petru disponibilizare ca in selelarte sptructuri ale MAI (Politie, Politia de Frontiera, Jandarmeria Romana). Cum sa dai afara pe acesti spagari ??? Nu cumva tipau la DNA ca au dat spaga ??? Nu cumva sa mers pe acesta linie da afara din 2006 - ca poate scapam de puscarie; Dar surpriza Dumnezeu nu doarme si face dreptate. Acuma urmeaza alta gasca de impostori care trebuie ejectata din sistem ; Comisia care a participat la mafia listelor pentru disponibilizare. Va paste puscaria si aici; Incet , incet se face curatenie in cea mai corupta institutie din M.A.I .

Ratza
24 mai 2012
Angajatii spagagiiii din 2007 ocrotiti de disponibilizare!!!

Detasament Palas - Piron Daniel calificativ exceptional , pe ce baza ??? Pe sticle de vin date Maiorului Constantinescu si labagiului Leonov Marin); pe facut de cafele si spalat de masini; Sa vedem acuma Piroane daca calificativul EXCEPTIONAL dat din burta o sa te mai salveze; Spaga ai dat la angajarile din 2007 acuma o sa zbori ca o cioara oarba. EXCEPTIONAL CAND toata activitatea ta a fost numai la birou - soarec de biblioteca - desi tu esti incadrat la operativ; COTEI nenorocit nici o interventie nu ai. Si mai sunt si alte specimene : Persoane cu handicap fizic - Plt.Baldea - apt partial - nu poate un furtun sa arunce din cauza handicapui la mana; nu poate sa salute corect un superior din cauza handicapul. ISU tine handicapati in activitate dar personalul apt si profesionist este dat afara.

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Mai 2012
Stire din Eveniment : Apartament din Constanța în flăcări
Pagina a fost generata in 0.6248 secunde