X
X
Mai multe ştiri online:

Ședință la MAI pentru noile măsuri de relaxare. Ce ar putea decide astăzi autoritățile

Ştire online publicată Luni, 29 Iunie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Foto: monitorulcj.ro
Ședință la MAI pentru noile măsuri de relaxare. Ce ar putea decide astăzi autoritățile - mascaprotectie-1593417660.jpg
Grupul de Suport Tehnico-Științific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase se întâlnește de la ora 10:30, la Ministerul de Interne, pentru a analiza propunerile de noi măsuri de relaxare ce intră în vigoare de la 1 iulie, conform surselor Digi24. Cele mai așteptate măsuri sunt deschiderea restaurantelor și actualizarea "Listei verzi" de țări exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare.


La ședința grupului tehnic participă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Adriana Pistol, directoarea Institutului Național pentru Sănătate Publică și Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.


După această ședință, Comitetul Național pentru Situații de Urgență se va întâlni pentru a lua o decizie finală în privința relaxării, de la 1 iulie, a restricțiilor instituite pentru prevenția epidemiologică.


Urmează să fie anunțate țările care intră sau ies de pe "Lista verde" dar și dacă se deschid restaurantele.


România a avut o medie de peste 300 de cazuri de COVID-19 în ultima săptămână.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3779 secunde