Schimbări la vârful DNA. Cine este noul procuror șef-adjunct

319
Schimbări la vârful DNA. Cine este noul procuror șef-adjunct - dna-1554132217.jpg

Articole recomandate

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat, astăzi, delegarea Mădălinei Scarlat în funcția de procuror-șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), funcție rămasă vacantă după demisia lui Marius Iacob.

Potrivit ordinii de zi soluționate, delegarea a fost aprobată pentru o perioadă de 6 luni, începând din data de 8 aprilie.

"De asemenea, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării doamnei Scarlat Mădălina în funcția de procuror-șef al Secției judiciare penale din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, începând cu data delegării în funcția de procuror-șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție, respectiv 8.04.2019", se precizează în documentul citat.

În aceeași ședință, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a mai hotărât delegarea în funcția de procuror-șef al Serviciului de reprezentare la Înalta Curte de Casație și Justiție I din cadrul Secției judiciare penale a Direcției Naționale Anticorupție a procurorului Marius Cătălin Vartic, pe o perioadă de șase luni, începând cu data de 2 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4426 secunde