Schimbare de comandă la Regimentul 307 Infanterie Marină

Vineri, 31 Iulie 2020
153
Locotenent–colonelul Dumitru Todosiuc a predat conducerea Regimentului 307 Infanterie Marină "Heracleea" locțiitorului său, locotenent-colonel Marius Gheorghescu, în cadrul unei ceremonii care a fost organizată astăzi, la sediul unității militare din Babadag.

Drapelul de luptă al unității a fost predat noului comandant al regimentului, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, care a apreciat, în alocuțiunea sa, realizările infanteriștilor marini din perioada în care s-au aflat sub conducerea locotenent-colonelului Todosiuc și a transmis mult succes locotenent-colonelului Gheorghescu, în îndeplinirea misiunilor viitoare.

La ceremonie, au participat foști comandanți ai regimentului, comandantul Flotilei Fluviale "Mihail Kogălniceanu", contraamiral de flotilă Cornel Rogozan, precum și comandanții unităților subordonate. Asistența a fost restrânsă, în conformitate cu măsurile de prevenire a răspândirii și infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Activitatea s-a încheiat cu defilarea militarilor din Regimentului 307 Infanterie Marină "Heracleea".Pagina a fost generata in 0.304 secunde