Scene scandaloase. Cum se distrează adolescenții în stațiunea Mamaia

Luni, 06 Iulie 2020, 17:29
2315
Un filmuleț scandalos a apărut pe un site de socializare și a ajuns în atenția utorităților. În imagini se vede un adolescent care rupe pur simplu un copăcel de care s-ar fi putut bucura toți trecătorii. Tânărul trece pe lângă copac, îl îndoaie și până la urmă îl pune la pământ, spre indignarea celor care se plimbau prin zonă. După ce îl rupe, îl pune jos și pleacă apoi râzând în hohote ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.


Și mai grav este faptul că tinerii s-au lăudat cu isprava lor pe o rețea de socializare. Nu s-au gândi însă că imaginile pot fi văzute și de autorități, iar tânărul poate fi tras la răspundere pentru fapta lui.


Gestul tânărului nu va rămâne însă nepedepsit și asta pentru că primăria municipiului Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii publice va depune o plângere la Poliție pentru tragerea la răspundere a tânărului. 


Primăria municipiului Constanța face un apel către toți cetățenii și turiștii care ne vizitează să păstreze în bune condiții spațiul verde și mobilierul urban. Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. 


Ar fi de mare folos dacă sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor noștri identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea.


Pagina a fost generata in 0.3874 secunde