Scene ireale! Un preot, chemat să țină o slujbă ...mai puțin obișnuită

441
Scene ireale! Un preot, chemat să țină o slujbă ...mai puțin obișnuită - popa86205400-1536486570.jpg

Articole recomandate

Un preot a fost chemat să sfințească o conductă de gaze într-o comună din Iași! "Binecuvintează pe toți ostenitorii companiilor care au lucrat pentru această aducțiune de gaz".

Scene ireale într-o comună din Iași, unde s-a inaugurat o conductă de gaz. Reprezentanții Primăriei Tomești, județul Iași, au cerut preoților sfințirea unei aducțiuni de gaz ce deservește o parte a satului Vlădiceni. Ceremonia religioasă a fost realizată în cursul zilei de sâmbătă, 8 septembrie, cu ocazia hramului comunei, a anunțat ziaruldeiasi.ro.

Lucrarea realizată din fondurile proprii ale comunei a costat în jur de 400.000 de lei, potrivit primarului Ștefan Timofte. Acesta a fost prezent, alături de alți reprezentanți ai instituției publice, la sfințirea ce a avut loc în cursul dimineții și care a început cu o cuvântare a preotului din localitate.

"S-au străduit a face conducta asta de gaz care este necesară, eu știu, pentru un trai mai civilizat și în locșorul ăsta, care e atât de aproape de Iași. Prin munca echipei de la Primărie, condusă de domnul primar Ștefan Timofte s-au mai schimbat lucrurile. Avem șoseaua, apa, canalizarea și acuma rețeaua de gaz. Noi apreciem foarte mult munca pe care domnul primar o face", a spus preotul, în fața enoriașilor săi, cărora le-a mai transmis că acum au mai mult timp pentru rugăciune, fiindcă nu mai trebuie să plece în pădure după lemne.

La slujba de sfințire, preotul a spus: "Pe tine te rugăm, creator al celor văzute și celor nevăzute, binecuvintează pe toți ostenitorii companiilor care au lucrat pentru această aducțiune de gaz, pe membrii Consiliului Local și Ștefan (n.r. primarul Ștefan Timofte) împreună cu toți cei care au lucrat la acestea", a cântat preotul.

sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8887 secunde