SCENE DE GROAZĂ! Un bărbat ȘI-A TĂIAT GÂTUL CU FLEXUL, în fața executorului venit să-l dea afară din casă

778
3
SCENE DE GROAZĂ! Un bărbat ȘI-A TĂIAT GÂTUL CU FLEXUL, în fața executorului venit să-l dea afară din casă - fondcriminalist11422899637-1448457164.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Prahova a murit după ce și-a tăiat gâtul cu un flex, în fața unui executor judecătoresc venit să-l evacueze din casă. Scena de groază s-a petrecut într-o casă de pe strada Redutei din cartierul ploieștean Radu de la Afumați.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani și-a tăiat gâtul în momentul în care a văzut că un executor judecătoresc vrea să-l dea afară din casă, în urma unei decizii a instanței. El și-a pierdut casa în urma unui proces de divorț, iar în aceastăă dimineață un executor judecătoresc a venit pentru punerea în aplicare a hotărârii definitive. La fața locului au ajuns și criminaliștii. 

Comentează știrea

garcea
25 noiembrie 2015
EXECUTORI JUDECATORESTI CORUPTI

acum să îl bage la puscărie pe executorul judecătoresc , pentru omor din culpă !asa ajung oamenii să îsi ia viata din cauza unor nenorociti de executori judecătorești.

adevar
25 noiembrie 2015
adevar

Noi din UE nu mai putem tolera crimele din Romania . Romania ori iti educi poporul ori te dam in judecata.

Dispretul fata de oameni
25 noiembrie 2015
Acesti oameni ai legii nu au auzit de PSIHOLOGI ?

Cum se duc ei asa ca niste nesimtiti sa dea asemenea vesti unui om si nu se gandesc sa aduca si un PSIHOLOG ? Alo, unde draqu sunt medicii ? Ce universitate de medicina avem in Constanta? Astia sunt medici doar pe hartie ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4748 secunde