X
X
Mai multe ştiri online:

SCANDALOS! Polițiștii și militarii, loviți de aroganța senatorilor. "Sunteți liber să plecați. Dacă vreți să ne impuneți ceva e mai greu... Suntem la guvernare"

Ştire online publicată Miercuri, 17 Mai 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Ieri a fost prima zi de dezbatere a Legii salarizării unitare în Comisia de Muncă a Senatului, la ședință participând și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.


Așa cum era de așteptat, dezbaterea a degenerat în ceartă după ce senatorii au încercat să-și impună autoritar punctul de vedere în fața sindicaliștilor. 


Potrivit hotnews.ro, scandalul din Comisia de munca a Senatului a izbucnit dupa ce senatorii PSD, la solicitarea ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, au respins un amendament adoptat anterior de Comisia de apărare a Senatului. Acesta prevedea ca gestionarea sistemului de salarizare a personalului din instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională se asigură de fiecare ordonator principal de credite.


"Răsturnați sistemul într-o altă logică. Toată lumea din această familie ocupațională este de acord cu aceste amendamente. (...) Nu induceți în eroare niște lucruri așa, aiurea în tramvai", le-a spus președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, senatorilor în timpul dezbaterilor la proiectul legii salarizării.


"Sunteți liber să plecați. Veniți în locul meu și conduceți ședința. Nu se poate tot așa să ne jigniți, să vorbiți pe tonul ăsta cu noi (...) Dacă coborâți un semiton vocea cred că este mai indicat. Daca vreți să comunicăm, dacă vreți să ne impuneți ceva e mai greu că ajungem la vot și chiar nu mai iese (...) Suntem la guvernare", i-a replicat președintele Comisiei de muncă, senatorul Ion Rotaru.


"Nu vă jignesc. Spun adevărul (...) Nu votați politic. Pentru că politic distrugeți tot", a spus Coarna.

După ce amendamentul a fost respins, Coarnă a izbucnit: "Sincer, chiar vă bateți joc de noi. (...) Votați 5-4 table? Asta votați aici? Vrem să votăm știința de carte, Constituția României și lege", informează hotnews.ro.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3074 secunde