Scandalagiii de la Medgidia, duși în fața judecătorilor

325
Scandalagiii de la Medgidia, duși în fața judecătorilor - 7624c43931e8ccf280b8fc7374e89412-1351415506.jpg

Vineri, polițiștii din Medgidia i-au prezentat pe M. Chemal, de 46 de ani, Judecătoriei Medgidia, magistrații luând față de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă 30 zile.


Tot în cursul aceleiași zile, oamenii legii l-au identificat pe I. Bairam, de 41 de ani, pe numele căruia fusese eliberat mandat de arestare preventivă, iar după confirmarea mandatului de către magistrați, acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

În aceeași cauză, polițiștii l-au identificat pe Ș. Chemal, de 21 de ani, persoană care se sustrăgea urmăririi penale, după audieri acesta fiind prezentat Judecătoriei Medgidia care a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 10 zile.


Reamintim că, la data de 23 octombrie, ora 17.48, polițiștii din Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Fundătura Viilor, din municipiul Medgidia, are loc un scandal între mai multe persoane.


Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a identificat două grupuri de persoane formate din I. Baeram, de 41 de ani, I. Sunai, de 29 de ani și I. Geilan, de 24 de ani, și Ș. Chemal pe de o parte, și S. Amet, de 36 de ani, M. Chemal, de 46 de ani și S. Chenan, de 29 de ani, M. Gian, de 33 de ani și A. Lupu, de 42 de ani, pe de altă parte, toți din municipiul Medgidia.


Pentru aplanarea scandalului, polițiștii au folosit armamentul din dotare, fiind executate 9 focuri de armă în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană, fapt ce a condus la dispersarea scandalagiilor.


Pe parcursul verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, între cei în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict spontan, combatanții lovindu-se reciproc cu pietre și obiecte contondente.


În urma incidentului 3 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, două rămânând internate.
Șapte dinte persoanele implicate în altercație au fost conduse la sediul unității de poliție pentru cercetări, față de acestea luându-se măsura reținerii pe bază de ordonanță, instanța de judecată luând față 6 (șase) dintre acestea măsura arestării preventive pe o perioadă de 10 zile.


Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Încep "Zilele Toamnei" la Medgidia
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ziua Armatei, omagiată la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.6192 secunde