SCANDAL și ACUZAȚII GRAVE în cazul doctoriței moarte la Constanța. INCINERAREA femeii, disputată în instanță!

2423
SCANDAL și ACUZAȚII GRAVE în cazul doctoriței moarte la Constanța. INCINERAREA femeii, disputată în instanță! - untitled-1619679709.jpg

Articole de la același autor



Mama doctoriței Loredana Chircu, Mărioara Paizan, și avocata Georgeta Ibraimof au înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța o acțiune de chemare în judecată, pentru sistarea incinerării trupului neînsuflețit al medicului, prin ordonanță preşedinţială. Acțiunea a fost formulată după ce soțul doctoriței a luat trupul acesteia, din capela mortuară din Constanța, unde era depusă, și l-a transportat la București, în vederea incinerării. 
Mama îndurerată acuză că ginerele încearcă, prin această acțiune, să ascundă anumite fapte, și că fiica ei ar fi vrut să fie înmormântată creștinește, sens în care și-a achiziționat și un loc de veci, înaintea căsătoriei. 
„Avem termen în dosar în cursul zilei de joi, 29 aprilie, la Judecătoria Constanța”, a precizat avocata Georgeta Ibraimof pentru „Cuget Liber”. 
Pe de altă parte, soțul doctoriței a afirmat că nu face decât să respecte dorința defunctei sale soții, alături de care a trăit în ultimii zece ani. 
Atât mama, cât și soțul medicului resping vehement ideea sinuciderii în ceea ce privește împrejurările în care dr. Loredana Chircu și-a găsit sfârșitul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.8868 secunde