Scandal monstru în satul Lespezi. 13 indivizi au fost reținuți!

293
Scandal monstru în satul Lespezi. 13 indivizi au fost reținuți! - retinuti-1600263784.jpg

Articole de la același autor

Acțiune de amploare a polițiștilor constănțeni, în satul Lespezi, după ce la începutul săptămânii trecute, în centrul localității a avut loc un scandal monstru în care au fost implicați membri ai mai multor familii.

Totul a pornit de la un conflict verbal între trei bărbați. Doi dintre ei, aflați sub influența băuturilor alcoolice, se deplasau cu o căruță și, ajunși în centrul localității, s-au întâlnit cu un consătean cu care aveau o răfuială mai veche. De la schimbul de replici acide s-a ajuns repede la pumni și pietre. Ba mai mult, rudele celor implicați le-au sărit în sprijin! Astfel, bunica unuia dintre bărbați a intervenit prima, fiind lovită la un moment dat cu o scândură pe spate. Ulterior, alte persoane, bărbați și femeie, s-au luat la bătaie, cu pietre, bâte și scânduri, rezultând o hărmălaie generală. „În urma unui conflict spontan, două grupuri de persoane s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul consumului de alcool. Patru dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital”, au afirmat reprezentanții IPJ Constanța.

Ieri, 13 persoane, respectiv opt bărbați și cinci femei, implicate în scandal au fost reținute pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie prezentate procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propuneri corespunzătoare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1728 secunde