Scandal la Școala nr. 28. Femeile care au agresat un elev, arestate la domiciliu

617
4
Scandal la Școala nr. 28. Femeile care au agresat  un elev, arestate la domiciliu - arest-1517510462.jpg
Cele trei femei care au agresat un elev de clasa a V-a, în incinta Școlii nr. 28 "Dan Barbilian", din Constanța, au fost reținute de polițiști. Oamenii legii fac cercetări în cazul săvârșirii unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

"Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de directorul unei școli gimnaziale din municipiul Constanța, asupra faptului că un elev al respectivei unități de învățământ ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane. În urma cercetărilor, polițiștii le-au reținut pe bază de ordonanțe pe cele trei femei, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, din Constanța, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. După ce au fost prezentate magistraților, judecătorii au luat măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile în cazul celor trei femei. 

Comentează știrea

Doru
2 februarie 2018
pe arab

Alo militia pe mahomedanul asta mic unde il bagati la ce scoala de corectie? El o sa fie primul care o sa va puna stiti voi ce in sediul militiei cand o sa fiti si voi inauntru.

fani
2 februarie 2018
judecata tipic romaneasca

Au judecat si gata ! Zicea unul ,muftiul se pare ,ca ei sunt de peste 800 de ani pe aici si au drepturi ! Noi ce mai vrem ....Chiar ,judecatorii inseamna ca -i dau dreptate ! Sigur ei(ele) n-au copii ....

eugen
2 februarie 2018
razboi

razboi inter etnic turcii contra arabilor

eugen
2 februarie 2018
sport de masa

cam burbuliu bun de box pe post de sac ,cine ridica sabia de sabie piere proverb arab, a dat si a primit

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4517 secunde