SCANDAL LA CONSTANȚA / Sticle-n cap și bar devastat de doi indivizi, supărați că localul e închis clienților

1916
SCANDAL LA CONSTANȚA / Sticle-n cap și bar devastat de doi indivizi, supărați că localul e închis clienților - scandalagiii21502808109-1509958433.jpg

Articole de la același autor

Totul a început după ce doi bărbați nu au fost primiți într-un bar situat pe bulevardul I.C. Brătianu, întrucât angajata localului le-a spus că este închis. Cei doi n-au vrut să audă așa ceva și au continuat să vocifereze, moment în care soțul angajatei a intervenit și a ieșit un întreg scandal. 


Sorin Marian Ciobanu și Silviu Vlăduț Pitea sunt cercetați pentru tentativă de omor, tulburarea liniștii publice și violarea sediului profesional, după ce s-au luat la bătaie cu soțul femeii angajate în local. Aceștia au pus mâna pe o carafă din sticlă, pe care i-ar fi spart-o în cap bărbatului, pe care au continuat să-l lovească. Victima a fost trasnportată la spital, iar cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați cu propunerea de arestare preventivă. 


"Față de inculpații Ciobanu Sorin Marian și Pitea Silviu- Vlăduț măsura arestului la domiciliu, pe o perioadîă de 30 de zile, cu începere de la 3.11.2017 până la 2.12.2017. În baza art. 221 alin.1 C.p.p.: - impune inculpatului Ciobanu Sorin Marian obligația de a nu părăsi fără permisiunea organului judiciar în fața căruia se află cauza", se arată în minuta judecătorească. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6679 secunde