Scandal între suporteri la Viitorul - Oțelul Galați! Vezi ce au pățit vinovații!

193
1
Scandal între suporteri la Viitorul - Oțelul Galați! Vezi ce au pățit vinovații! - jandarmi1325678798-1365502942.jpg

Aproximativ 70 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța au asigurat ordinea publică și siguranța suporterilor ce au fost prezenți la meciul de fotbal dintre FC Viitorul Constanța - FC Oțelul Galați, care s-a disputat luni pe stadionul Farul din Constanța. Galeria gălățeană deplasată la Constanța pentru a-și susține favoriții a numărat aproximativ 80 de suporteri, 60 dintre aceștia manifestându-se zgomotos pe timpul șederii la Constanța. La pauză, doi dintre suporteri au rupt scaune din sectorul 25 al stadionului Farul, aceștia fiind identificați și sancționați.


Georgian G., de 20 de ani  și Cosmin Andrei L., de 19 ani, ambii din Galați, au fost amendați cu 500 de lei și interzicerea accesului la competiții de fotbal pe o perioadă de un an.  După terminarea partidei, pe timpul deplasării galeriei gălățene către ieșirea din municipiul Constanța, în zona Tomis III, un suporter constănțean a aruncat cu o cărămidă în unul dintre autocarele galeriei adverse. Onasis A., de 23 de ani, din Constanța a fost interceptat de jandarmii constănțeni.


Comentează știrea

Liviu
9 aprilie 2013
Suporteri pe naiba!

Suporteri adevarati sunt cei care si prin comportamentul lor vor sa demonstreze superioritate ,cavalerism. Aia de se iau la poceala sunt doar niste greseli ale naturii,,niste ordinary care fac de fapt rau echipelor,aratand cat de josnici pot ajunge oamenii cu creierul muci.Nu sunt suporteri,sunt boraturi ordinare.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Economie : URMĂRILE SCANDALULUI CĂRNII DE CAL
Pagina a fost generata in 0.2693 secunde