Scandal încheiat într-o baltă de sânge. Ce măsură au dispus judecătorii

284
Scandal încheiat într-o baltă de sânge. Ce măsură au dispus judecătorii - bataieharsova-1589117394.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au admis contestația depusă de un tânăr de 20 de ani, arestat preventiv după ce a fost acuzat de vătămare corporală, pentru că a lovit un bărbat, până l-a lăsat inconștient, într-o baltă de sânge, pe stradă.

Incidentul a avut loc la începutul lunii mai, în orașul Hârșova. La data respectivă, Regep A., de 20 de ani, împreună cu fratele său și un amic, se aflau pe strada Tabiei și consumau alcool, când în zonă a venit victima, un bărbat de 32 de ani, și un amic al acestuia. Potrivit anchetatorilor, și aceștia consumaseră băuturi alcoolice. Între cele două grupuri s-a iscat un conflict verbal, ce s-a încheiat în scurt timp în pumni și picioare, aplicate de Regep A. victimei, care a căzut la pământ ca fulgerat. Reținut și prezentat în fața instanței de judecată, suspectul a fost arestat preventiv.

Suspectul a contestat măsura, iar magistrații Tribunalului Constanța au dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, în perioada următoare acestuia fiindu-i interzis să părăsească județul Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2498 secunde