SCANDAL în parcarea unui club din Mamaia

260
SCANDAL în parcarea unui club din Mamaia - scandal-1595758157.jpg

Articole de la același autor

În această dimineață, în jurul orei 06.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre un scandal care ar fi avut loc în parcarea unui club din stațiunea Mamaia.


La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și  31 de ani, care se aflau în stare de ebrietate, au participat la scandalul în cauză, conflictul fiind aplanat de către o echipă de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, care se afla în timpul exercitării atribuțiilor de muncă în zona menționată. Astfel, jandarmii au sancționat contravențional persoanele în cauză, conform Legii 61/1991 pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice.


Unul dintre bărbații în cauză a fost preluat de ambulanță și transportat la S.C.J.U. Constanța, fiind în stare avansată de ebrietate și prezentând escoriații la nivelul palmelor și genunchilor. Potrivit oamenilor legii, niciuna dintre persoanele implicate în altercație nu a depus plângere, până duminică la orele prânzului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3042 secunde