Scandal în cartierul Henri Coandă. Polițiștii locali au intervenit

326
1
Scandal în cartierul Henri Coandă. Polițiștii locali au intervenit - scandal-1521220290.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu două zile, în jurul orei 22.50, un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală a intervenit pentru verificarea unei sesizări privind o persoană care tulbură liniștea locatarilor blocului HC 11 din cartierul de locuințe sociale Henri Coandă. 


Persoana în cauză nu s-a conformat măsurilor dispuse de către lucrătorii instituției, continuând să fie agresivă, fapt pentru care aceștia au recurs la folosirea forței și a mijloacelor din dotare conform prevederilor legale. Pentru faptele sale, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu suma de 600 lei. 


"Recomandăm tuturor persoanelor să adopte o conduită civică corespunzătoare și să respecte dispozițiile polițiștilor locali pentru a nu fi necesară folosirea forței sau a mijloacelor din dotare", afirmă reprezentanții Poliției Locale Constanța. 


Comentează știrea

petrica
17 martie 2018
unde?

unde este senzationalul din aceasta stire?in fiecare zi ,noapte acolo este scandal si daca nu scandal urlete,tipete,injuraturi,dupa ce scandalul a fost intrerupt au continuat pe strazile si aleeile blocurilor dar aici politia nu a mai intervenit caci nu sunt platiti din banii nostri ei sunt platiti de contrabandistii,curvele,hotii din cartierul bonduelle&fagabou,sa fie strmutat la marginea orasului asa cum sunt aceste cartiere in marile orase occidentale dar si la cluj,oradea,timisoaraetec.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5748 secunde