SCANDAL DUPĂ SCANDAL LA CONSTANȚA! Poliția, nevoită să emită ordine de protecție

Miercuri, 04 Septembrie 2019
567
La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că un vecin ar fi provocat scandal în locuința acestuia din localitatea Hârșova, județul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat fizic soția, o femeie de 22 de ani.


Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că la domiciliul său ar avea loc un scandal.


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 44 de ani, soțul femeii în cauză, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o fizic pe aceasta. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.Pagina a fost generata in 0.2259 secunde