Scandal de Ziua Îndrăgostiților! S-a lăsat cu internări în spital

253
Scandal de Ziua Îndrăgostiților! S-a lăsat cu internări în spital - ddd-1581757933.jpg

Articole recomandate

O bătaie a izbucnit vineri seară într-un local din Râmnicu Vâlcea. Totul a pornit de la doi soți în prag de divorț, care, potrivit martorilor, s-au întâlnit accidental în local. Pentru că soțul era însoțit de o altă parteneră cu care ar fi celebrat Ziua Îndrăgostiților, a izbucnit un scandal monstru, relatează Observator.

Potrivit anchetatorilor din Râmnicu Vâlcea, toate cele patru persoane implicate în conflict au fost transportate la spital.

Martorii spun că scandalul a pornit de la doi tineri soți, o femeie de 30 de ani și un bărbat de 31 de ani, care sunt în prag de divorț. Cei doi au venit separat în pub. În timp ce soția venise împreună cu tatăl ei, bărbatul era însoțit de o parteneră cu care celebra Ziua Îndrăgostiților, spun surse din anchetă. Când s-au întâlnit, soții s-au luat la ceartă, care a escaladat violent. În încăierare au mai fost implicați și însoțitorii celor doi, o tânără de 28 de ani și tatăl soției, de 52 de ani.

La local au intervenit un echipaj SMURD, dar și trei ambulanțe de la SAJ Vâlcea, pentru a-i prelua pe protagoniștii scandalului. Conform martorilor, polițiștii au fost alertați chiar de cei doi soți, care au sunat fiecare la 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3601 secunde