Scandal de amploare în Topraisar aplanat de mascații de la DIAS

2945
Aproximativ 55 de indivizi s-au luat la ceartă într-o discotecă din Topraisar, fiind nevoie de intervenția luptătorilor de la Serviciul de Intervenții Rapide (SIR) pentru a opri violențele care luau amploare.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, mai mulți tineri se distrau într-un local din Topraisar. La un moment dat, Iulian Bălțeanu, din comuna 23 August, satul Moșneni, i-a tras un pumn lui Valentin Tutunea.
Când și-au văzut prietenul lovit, în apărarea lui Tutunea au sărit 40 de tineri care l-au imobilizat pe agresor. La rândul lui, acesta a fost apărat de alți 15 tineri, însă aceștia nu au apucat să se lovească datorită intervenției prompte a polițiștilor, care au izolat grupul din Moșneni în incinta localului, iar grupul din Topraisar în exteriorul acestuia.
Deoarece exista pericolul ca scandalul să degenereze, iar în afara localului se adunau tot mai mulți tineri, la fața locului a sosit o grupă a mascaților de la DIAS care a asigurat ordinea publică în zonă până la detensionarea conflictului.
La fața locului a sosit și un echipaj al ambulanței care i-a acordat îngrijiri medicale lui Valentin Tutunea, nefiind necesară transportarea sa la spital. În schimb, Iulian Bălțeanu s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe.
Totodată, polițiștii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor care se fac vinovate de tulburarea ordinii și liniștii publice, acestea urmând a fi amendate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2678 secunde