Scandal de amploare în club!

424
Scandal de amploare în club! - scandalinclub4iunie-1433435349.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au dat de urma a doi indivizi care, la sfârșitul luni mai, au agresat un tânăr din localitatea constănțeană Mihai Viteazu. 


Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut într-un club din localitate, în noaptea de 23 spre 24 mai. Victima, un tânăr de 29 de ani, a avut un schimb de replici cu doi indivizi din club și de aici la bătaie nu a fost decât un pas. Cearta a pornit de la o fată. Cei doi suspecți au scos victima afară și au început să o lovească cu pumnii și cu picioarele. După ce s-au asigurat că l-au bătut bine, indivizii au plecat. Tânărul de 29 de ani a ajuns pe patul de spital și, în urma unei examinări medico-legale, s-a stabilit că are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri pentru vindecarea rănilor. 


Polițiștii au pornit imediat o anchetă și au stabilit și cine sunt autorii. Theodor Emilian Oraveț și Alexandru Florin Radu au fost luați pe sus de oamenii legii și escortați la audieri. Niciunul dintre ei nu este străin oamenilor legii, ambii fiind implicați în comiterea diferitelor infracțiuni. În ceea ce îl privește pe Alexandru Florin Radu, acesta a fost implicat, anul trecut, în jaful de la casa de amanet Concret. Mai exact, tânărul a cumpărat cele 1.050 de grame de aur și a plătit suma de 10.500 de euro. Tranzacția s-a desfășurat departe de ochii lumii, pe plajă în zona Hanul Piraților, în toiul nopții. Tânărul a valorificat apoi aurul la mai multe case de amanet din Constanța și București. El este cercetat pentru tăinuire și împotriva lui era luată măsura controlului judiciar, pe care a încălcat-o… 


Ieri, Oraveț și Radu au ajuns în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2864 secunde