Șase indivizi, reținuți pentru distrugerea unui stâlp de înaltă tensiune

339
Șase indivizi, reținuți pentru distrugerea unui stâlp de înaltă tensiune - lucratorlainaltimeenel5-1335264474.jpg
Polițiștii Secției 8 Rurală Băneasa au fost sesizați de reprezentanții ENEL Dobrogea, aseară, în jurul orei 19,00, cum că un stâlp de înaltă tensiune din apropierea localității Șipote a fost pus la pământ de hoții de fier vechi.

Ancheta desfășurată de oamenii legii a scos la iveală că distrugerea stâlpului și furtul a fost comis de șase tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, toți din satul Văleni.

Din cercetări, s-a stabilit că pe 14 aprilie, în jurul miezului zilei, aceștia au mers cu două căruțe la stâlpul respectiv și cu ajutorul unei chei, ciocane și dălți, au demontat componentele de susținere a trei ancore. Ulterior, stâlpul s-a dărâmat.

Mai multe componente metalice aparținând ancorelor desfăcute au fost descoperite de polițiști în pădurea din apropiere, unde aceștia le-au ascuns după săvârșirea faptei, cu intenția de a le valorifica ulterior.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 650.000 lei în acest moment, dar acesta este provizoriu și urmează a fi actualizat cu toate daunele rezultate.

Suspecții au fost reținuți, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Aprilie 2012
Stire din Social : Zona Billa, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.3127 secunde