Şapte şoferi şi un paznic, reţinuţi pentru furt de combustibil de la societatea unde lucrau

266

Articole de la același autor

Poliţiştii au reţinut şapte şoferi şi un paznic după ce au fost depistaţi că furau combustibil de la societatea unde lucrau. Oamenii legii au intrat pe fir şi, săptămâna trecută, au efectuat 10 percheziţii domiciliare. Cei opt implicaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată pentru alte măsuri corespunzătoare.

Astfel, în urma cercetărilor într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au depistat în flagrant delict un bărbat, şofer pe o autocisternă de transport carburant, în timp ce ar fi sustras 50 de litri de produs petrolier cu miros specific de benzină.

Ulterior, din cercetări a reieşit faptul că şapte bărbaţi, şoferi ai unor autocisterne, în timpul deplasării cu încărcătura de combustibil către destinaţie, s-ar fi abătut de la traseu, mai exact ar fi oprit în incinta societăţii comerciale în cadrul căreia îşi desfăşurau activitatea, unde, cu ajutorul agentului de pază şi al mecanicului, ar fi descărcat produsul petrolier în recipiente de diferite capacităţi, acestea fiind depozitate în magaziile societăţii, cu scopul comercializării.


Aşa se face că poliţiştii au pus în aplicare 10 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Constanţa.

„În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor: 515 litri de produs petrolier cu miros specific de benzină, 1.576 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, mai multe sigilii, o pompă electrică de transfer, mai multe recipiente goale, 14.000 de lei şi 2.000 de euro. Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate este de aproximativ 13.780 de lei. Opt persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, acestea urmând a fi prezentate instanţei de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Constanţa”, au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2020
Stire din Eveniment : Drogat la volan, prin stațiunea Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4929 secunde