Șapte autoturisme parcate, distruse cu gantere și pietre de un bărbat care a fost dus de polițiști la psihiatrie

Marţi, 03 Decembrie 2019
56887
Șapte autoturisme parcate în zona centrală a municipiului Arad, pe strada Banu Mărăcine, au fost distruse, marți dimineața, de un bărbat care a folosit gantere și pietre, el fiind preluat de polițiști și dus la un spital de psihiatrie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat că incidentul a fost semnalat în jurul orei 4,30, iar la fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști.

"Un bărbat de 35 de ani din Arad ar fi distrus, folosindu-se de două gantere și pietre, șapte autoturisme, printre care și al său. Până în prezent, trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale sa îi identifice și pe ceilalți proprietari", a spus Adina Aconstantinesei.

Suspectul, aflat în stare de agitație, a fost preluat de polițiști și dus la un spital de psihiatrie. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a comis fapta, el urmând să fie audiat când medicii vor stabili că acest lucru este posibil.

Cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de distrugere. 

Pagina a fost generata in 0.2475 secunde