Șantaj de 200.000 de euro. Un bărbat a fost arestat

584

Articole de la același autor

Un bărbat care ar fi șantajat, luni la rând, o familie, obținând de la persoanele respective în jur de 200.000 de euro, a fost arestat. Totul a ieșit la iveală după ce, săptămâna trecută, șantajistul l-a bătut pe bărbat. Polițiștii au intrat pe fir și, după mai multe percheziții, l-au reținut pe agresor.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din orașul Murfatlar, bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și loviri sau alte violențe.

Astfel, pe data de 19 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța, au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, orașului Murfatlar și localității Dăeni din județul Tulcea.

"Din cercetări, a rezultat faptul că bărbatul în cauză, ajutat de alți trei bărbați, ar fi comis faptele asupra a doi soți din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, pe care i-ar fi șantajat din luna februarie 2018, cerând diverse sume de bani, în cuantum de aproximativ 200.000 de euro. Pe data de 17 octombrie, bărbatul în cauză l-ar fi agresat pe unul dintre soți, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cetățean turc, producându-i leziuni care au necesitat între 35 și 40 de zile de îngrijiri medicale. În urma probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 50 de ani, din Murfatlar, iar la data de 20 octombrie a fost prezentat Tribunalului Constanța, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Ceilalți trei complici ai bărbatului arestat sunt cercetați în stare de libertate", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9 secunde