SANCȚIUNI ÎN CARANTINĂ. Polițiștii nu se zgârcesc la dat amenzi!

Miercuri, 02 Decembrie 2020
525
Având în vedere instituirea măsurii carantinei  zonale în municipiul Constanța, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 865 de persoane și 687 de autovehicule, aplicând 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.500 de lei. Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafață cât mai mare, într-un interval de timp determinat.


Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu / adeverința eliberată de angajator.


Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.


Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.


Pagina a fost generata in 0.2836 secunde