SALARIUL DE MERIT AL POLIȚIȘTILOR RĂMÂNE LA STADIUL DE PROMISIUNE: "AGENȚII SĂ MAI AȘTEPTE!"

26577
7
SALARIUL DE MERIT AL POLIȚIȘTILOR RĂMÂNE LA STADIUL DE PROMISIUNE:
Daniel Avasilcăi, președintele Sindicatului Agenților de Poliție din Constanța anunță vești proaste pentru colegii săi. "Ultima varianta a proiectul de OUG privind salarizarea aduce pierderi pentru polițiști. Dacă inițial era vorba ca toți polițiștii să beneficieze de echivalentul salariului de merit, în procent de 20% începând cu luna august a.c., acum varianta este ca în august 2016 să se acorde 10%, iar ceilalți 10% în august 2017. Aceasta schimbare a survenit ca urmare a protestelor inițiate de sindicatele din învățământ și a negocierilor din acest weekend, ce au avut loc între reprezentanții Guvernului și liderii de sindicat din învățământ. Asta demonstrează încă o dată lipsa unor lideri sindicali puternici care să apere interesele polițiștilor. Să «curgă» steluțele pentru șmecheri, iar agenții să mai aștepte", se arată în comunicatul emis de Sindicatul Agenților de Poliție Constanța. 

Comentează știrea

Mmmmmm
6 iunie 2016
M

Marș mă

Mmmmm
6 iunie 2016
M

Gaozarule

Agentu lui peste
6 iunie 2016
catre colonelu

esti un retardat !!! Sa iti fie rusine !!!

Lew
6 iunie 2016
Salariu de merit

Santem praf fratilor bataia de joc a guvernului ciolos tot la spagarii de doctori si la profesorii care fac pregatire in timpul liber.iar noi jandarmii si politistii trebuie sa asteptam ca asa trebuie asa ar trebui sa asteptam si noi cand ar trebui sa asteptam sa intervenim sa aplanam conflicte.am ajuns bataia de joc a acestei tari santem confudati cu firmele de paza si interventie cred ca asta se vrea in aceasta tara asa vor domnii guvernanti.pacat.

Daniel
6 iunie 2016
salarizare

GREVAAAAA GENERALA! ALTA SOLUTIE NU ESTE!

costy
7 iunie 2016
pt colonelu

Daca taceai filozof erai. Cred ca esti unii din ofiterii care au trecut prin politie ca prin unt si care nu stie cum se prinde un infractor sau sa faca hartiile pt acesta si care nu stie sa completeze un proces verbal de contraventie. Fara subofiteri sunt varza. In afara sa urlati nu mai stiti altceva unii dintre voi, ca sunt unii care stiu meserie . Si apropo am facut 2 ani scoala nu juma cum zici dumneata si pe langa asta si armata si nu sunt ca tine care imi iau gradul la 3 ani si la 36 sunt colonel plin cum se face in ziua de azi . Pt un agent trebuie sa ai cel putin 40 de ani ca sa ai toate gradele dar nici atunci ca de la noi se face din 5 in 5 ani si daca mai ai vreun calificativ nasol din partea unora ca tine care si le ia pe branza mai stai ca prostu 1 sau 2 ani . ASA CA MARS CA FACI POLITIA DE RUSINE.

Mari
7 iunie 2016
s

Dl. colonel e un prost făcut la apel. Sigur are salariul de merit si se oftica ca nu ii da si lui ceva, ca parca n-ar fi luat mai mult până acum fata de ăștia mai fără pile. Toată lumea știe că lua numai neamurile.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2077 secunde