S-A VOTAT! Deputații au respins introducerea poligonului și a traseului de noapte la examenul pentru permisul auto

2044
1
S-A VOTAT! Deputații au respins introducerea poligonului și a traseului de noapte la examenul pentru permisul auto - permis-1488303075.jpg

Articole recomandate

Deputații din Comisia de industrii au votat, marți, un raport de respingere pentru un proiect de lege, care modifica felul în care se poate obține permisul auto, prin introducerea a două probe suplimentare: condus în poligon și traseu pe timp de noapte.


Proiectul de lege, care a fost depus în iunie 2016 de un deputat social-democrat, a fost votat în forma propusă de Senat în decembrie 2016.


Inițiativa prevedea introducerea a două probe suplimentare: condus în poligon și traseu pe timp de noapte. Respingerea candidatului la una dintre probe presupunea reluarea întregului proces de examinare, dar nu mai devreme de 30 de zile de la ultima examinare.


Inițiatorul, fostul deputat Florin Gheorghe, a motivat inițierea acestui proiect de lege prin mărirea numărului de accidente de circulație cauzat slabei pregătiri a șoferilor, respectiv a relaxării condițiilor de obținere a permisului auto.






Comentează știrea

shoferea
1 martie 2017
pacat

Pacat ca a fost respins.La citiva afoni sint in traficul asta care si-au luat permisul pe spaga trebuia sa fie asa ceva.Inca o data se demosntreaza ce minti luminate ne conduc. Apropo ieri o domnisoara pe bd Aurel Vlaicu mergea pe banda a doua cu 40km/h pentru ca era tare ocupata cu fumatul avind si o pozitie f comoda in scaun de ziceai ca e acasa in fotoliu.Numai vorbesc de cei care vorbesc la telefon si incalaca regulile de circulatie.nu semnalizeaza ca au prea putine miini sau fac mii de manevre de parcare in conditiille in care aceasta se face din trei miscari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3202 secunde