X
X
Mai multe ştiri online:

S-a autodenunțat la 112! Avea de gând să ucidă…

Ştire online publicată Marţi, 28 Ianuarie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto: Observator
S-a autodenunțat la 112! Avea de gând să ucidă… - ddd-1580203729.jpg
Un tânăr din Buzău a fost reținut de polițiști, după ce a sunat la 112 și a anunțat că va pleca cu trenul spre Ploiești pentru a-și ucide fosta iubită, transmite Observator. Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2020. Bărbatul a explicat că femeia l-a îndatorat la bancă, motiv pentru care o va ucide.

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului Ploiești, într-un local public din zona gării. Asupra sa a fost găsit un briceag în poziția deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situație infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice", se arată într-o informare a Poliției.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, acolo unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, care au dispus în cazul său măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4761 secunde