Rudele unui primar constănțean, acuzate că au luat bani europeni cu acte false

5086
14
Rudele unui primar constănțean, acuzate că au luat bani europeni cu acte false - countingmoney-1325009646.jpg
În rechizitoriul întocmit de procurori, se menționează că Ion Iacobici și fiica acestuia, Sonia Funda, vor fi judecați de magistrații Judecătoriei Constanța pentru faptele de care sunt acuzați.

Cei doi sunt soțul și respectiv fiica Gabrielei Iacobici, primărița comunei Grădina, iar anchetatorii îi acuză că: "Pe 8 decembrie 2008, inculpatul Ion Iacobici a depus la Oficiul Județean de Plăți pentru Dez-voltare Rurală și Pescuit Con-stanța o cerere de finanțare prin care a solicitat acordarea de fonduri nerambursabile prove-nite din Fondul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, pentru punerea în practică a unui proiect de achiziții mașini și utilaje performante pentru mo-dernizarea exploatației agricole deținute de PFA Iacobici Ion. Atașat cererii, Iacobici a pre-zentat și un contract de prestări servicii, încheiat între SC Grup Millenium One SRL Constanța și PFA Iacobici Ion. Acest contract a fost falsificat de fiica sa, incul-pata Sonia Funda, care i l-a pus apoi la dispoziție".

Cu ajutorul actelor falsificate, PFA Iacobici Ion a primit apro-ximativ două milioane de lei din fondurile nerambursabile.

Sechestru pentru recuperarea prejudiciului

Potrivit anchetatorilor, Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit s-a constituit parte civilă în procesul penal și solicită, drept daune materiale, restituirea celor două milioane de lei acordate. În vederea recuperării prejudiciului, procurorii au instituit sechestrul asigurător asupra unor bunuri mobile și imobile aparținân- du-i inculpatului.

Am încercat să o contactăm pe primărița Gabriela Iacobici, în vederea obținerii unui punct de vedere cu privire la această situație, cu atât mai mult având în vedere că fiica sa, Sonia Funda, este angajată consilier juridic în cadrul Primăriei Grădina. Aceasta nu a putut fi, însă, contactată.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
War
28 decembrie 2011
Draga Agentie de Plati

Din cele doua milioane de lei,va rog sa pescuiti numai un milion.In statul de drept,toti cetatenii au voie sa sa fure numai un milion.Daca este primul milion furat,atunci este in regula.Traiasca statul de drept !

Glavan Marioara
28 decembrie 2011
Agentia dePlati

Numaratii si oile si caprele ca are declarate mai multe Iacobici ca sa ia banii ca are de crescut copii lu Alexandru marcel ciobanu de fisu umbla numai dupa furat cu alu petrica sidor si alu dutu si are si aere de intelectual ciobanu nui seamana lu tasu alexandru marcel cu care la facut gabriela iacobici pe cand era economista la iase targusor

nepoata corina
28 decembrie 2011
ciobani

datile sa fure ca tot saraci o sa moara,prin santuri ca asa amurit tot neamu lor de alcolisti

Feuzi
28 decembrie 2011
ciobani

Scursuri sunt astia,analfabeti cu aere de intelectuali.

Mos Craciun
28 decembrie 2011
ce tari in gura!

Ce bine va simtiti voi la adapostul anonimatului. Eu zic sa va mai ganditi. Niste anonimi ati fost, sunteti si asa o sa ramaneti. Respect ptr. Fam. Iacobici si sper sa treaca peste asta cu bine. Nu cred ca exista om care sa le fi cerut ajutorul si ei sa le intoarca spatele.

turbo
28 decembrie 2011
fonduri

si cei din fam Dragu din Runcu vor sa si ia niste fonduri europene cu acte false,,,

7. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

melcea ion
3 ianuarie 2012
la racoare

uite ma-i bebita ce ai facut cu fita ,sonata aia maine poimaine plecati la porta alba drum bun ,cu cele mai alese ganduri colegiale melcea ion si nely funda, va pupam.

adina iacobici
3 ianuarie 2012
de la nepotu nicu iacobici

ma-i unchiule ti-am zis sa nu te ma-i lacomesti uite ca ai facut neamul de ras si pe tanti marioara glavan plange saraca decand a auzit ca o sa iti puna zabrele pe maini si lu verisoara ,va pup dulce poate o sa va aduc si eu o bucatica de paine.

10. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1295 secunde