Românii sosiți din Italia nu vor mai fi carantinați în județul Constanța

6391
Românii sosiți din Italia nu vor mai fi carantinați în județul Constanța - ss-1585348804.jpg

Articole de la același autor



Cetățenii români aduși, vineri seara, prin misiunea umanitară pe Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța vor fi transportați către județele de domiciliu. Potrivit unui comunicat transmis de Instituția Prefectului - Județul Constanța, în urma sosirii celor două avioane din Italia, cu aproximativ 380 de pasageri, aceștia din urmă nu vor mai fi carantinați pe raza județului Constanța. Prefectul George Niculescu susține că s-a asigurat că toate procedurile de maximă securitate sanitară sunt implementate. 


Pentru românii sosiți cu primul transport, aflați în carantină pe raza județului Constanța, perioada legală de carantinare expiră săptămâna viitoare și vor fi sprijiniți să ajungă, în siguranță, acasă.

Prefectul Județului Constanța, George Niculescu, afirmă că "obiectivul umanitar a fost îndeplinit, județul Constanța s-a asigurat că românii repatriați sunt consultați, că li se prelevează probe și că stau în condiții bune de carantinare. După acest proces, ei vor putea ajunge în siguranță acasă".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6277 secunde