Românii care au îngrozit Marea Britanie. Ce au găsit polițiștii în "peștera lui Aladdin"

928

Articole de la același autor

Cinci membri ai unei bande de tâlhari români, specializați în furtul de aur, bani și ceasuri de lux, care au dat lovituri în West Midlands au primit condamnări la închisoare între 4 și 8 ani fiecare.

Cătălin Zaharia, Constantin Stoian, Marian Molocia, Daniel Stoean și Florina Spiru - soția lui Zaharia - au recunoscut acuzațiile, după ce oamenii legii au descoperit o adevărată "peșteră a lui Aladdin", obiectele furate având o valoare totală de aproximativ 845.000 de lire sterline.

Echipa de care a condus ancheta în Birmingham Crown Court a declarat că găsit în locuința lui Stoean de pe McKean Road, Oldbury, West Midlands, o colecție Krugerrand, ceasuri Breitling și bijuterii puse într-o geantă Adidas.

Doi dintre tâlhari au fost prinși în Birmingham folosind cearceafuri pe post de frânghii, pentru a urca într-o casă și apoi a coborî un seif. Aproximativ 15.000 de lire sterline au furat dintr-o altă proprietate, dar și bunuri în valoare de 45.000 de lire sterline.

Poliția crede că membrii bandei ar fi dat aproximativ 400 de spargeri.

"Aceasta a fost o rețea internațională de crimă organizată. Nu exagerez când spun că a am găsit o adevărată peșteră a lui Aladdin, cu bijuterii furate. Furau constant bijuterii și bani cash, sume mari, iar destinația bijuteriilor furate a fost România. Capii rețelei sunt în străinătate", a declarat, pentru Daily Mail, procurorul Graham Russell.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4262 secunde