Români reținuți de poliția engleză. Au legătură cu un jaf de milioane de lire!

526
Români reținuți de poliția engleză. Au legătură cu un jaf de milioane de lire! - ddd-1580568044.jpg

Articole recomandate

Două persoane, mamă și fiu, reținute de Poliția Metropolitană în legătură cu jaful de bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline care a avut loc în decembrie din locuința londoneză a Tamarei Ecclestone, bogata moștenitoare a fostului director executiv din Formula 1 Bernie Ecclestone, au compărut sâmbătă în fața instanței, informează Agerpres.

Maria Mester, de 47 de ani, și Emil-Bogdan Savastru, de 29 de ani, au fost inculpați pentru conspirație în scopul comiterii unui jaf în data de 13 decembrie. Inculpații au afirmat că sunt de naționalitate română în momentul în care și-au confirmat datele personale în tribunalul Westminster Magistrates din Londra, potrivit Press Association. Cei doi vor rămâne în custodia poliției și vor compărea din nou în instanță pe 28 februarie, la Isleworth Crown Court.

Potrivit Poliției Metropolitane, arestările sunt în legătură cu jaful comis la o reședință din Palace Green, Kensington, pe 13 decembrie, ''din care au fost furate bijuterii de o valoare însemnată''. Potrivit presei britanice, valoarea bunurilor furate ajunge la 50 de milioane de lire sterline (60 de milioane de euro), dar suma nu a fost confirmată de poliție sau de un purtător de cuvânt din partea Tamarei Ecclestone.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4595 secunde