Români prinși în flagrant de poliția engleză. Nu au venit la concert pentru muzică…

Sâmbătă, 22 Februarie 2020, 13:52
288
Doi români au fost prinși când furau zeci de telefoane mobile la un concert susținut de trupa de heavy metal Slipknot la Manchester, în Anglia, potrivit Observator.

Mihăiță, de 34 de ani, și Marius, de 33 de ani, credeau că vor da lovitura vieții la concertul din 16 ianuarie, profitând de neatenția spectatorilor. Conform Manchester Evening News, Mihăiță a fost prins în flagrant de cei care asigurau securitatea la concert și a fost predat poliției. A fost descoperit ascunzând 14 telefoane mobile într-un costum de baie pe care îl purta pe sub haine.

Ulterior, alte victime au transmis polițiștilor că telefoanele lor au fost localizate într-o cameră de hotel din Salford. Acolo, Marius își aștepta partenerul de infracțiuni. Însă a fost luat pe sus de oamenii legii care au descoperit asupra lui alte 10 telefoane mobile furate la concertul respectiv.

Judecați în regim de urgență, românii au fost condamnați la închisoare cu executare. Astfel, Mihăiță a fost condamnat la patru luni, iar Marius la două luni de închisoare.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2484 secunde