Român ucis în Afganistan. FIFOR: "Este un adevărat erou!"

328
Român ucis în Afganistan. FIFOR:

Articole recomandate

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a transmis, astăzi, un mesaj de condoleanțe familiei și prietenilor diplomatului român ucis în Kabul, Afganistan, și în care condamnă cu toată fermitatea acest cumplit atac.

"Diplomatul român care a decedat apărând sediul Ambasadei este un adevărat erou, care merită întreaga noastră recunoștință pentru sacrificiul său suprem. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii îndurerați. Totodată, avem speranța că românul rănit se va recupera curând și va putea reveni acasă cu bine. Condamnăm cu toată fermitatea acest cumplit atac și ne exprimăm convingerea că un astfel de act nu va putea submina eforturile internaționale de stabilizare a Afganistanului", a scris Fifor pe Facebook.

Un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a murit și altul a fost grav rănit în atacul terorist care a avut loc în noaptea de luni spre marți la Kabul, în Afganistan, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe. În total, au fost ucise 16 persoane și rănite alte 120, conform agențiilor de presă străine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 August 2019
Stire din Eveniment : Medici militari sub drapel
Pagina a fost generata in 0.3743 secunde