Român executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun. A fost împușcat în cap prin luneta mașinii

1488
Român executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun. A fost împușcat în cap prin luneta mașinii - crimamexic620x36216978900-1528957512.jpg

Articole recomandate

Sorin Constantin Marcu, un bărbat în vârstă de 44 de ani originar din Craiova, a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun, Mexic. Bărbatul a fost împușcat în cap prin luneta mașinii. 


Bărbatul de 44 de ani a fost împușcat în cap pe o stradă din Cancun, sub privirile unui alt craiovean, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului condus de victimă. Sorin Constantin Marcu, implicat în Mexic în activități interlope, a fost chemat la o întâlnire de rivali și executat în stil mafiot. Au fost trase trei focuri de armă, iar două dintre gloanțe l-au nimerit direct în cap și a decedat pe loc.

Potrivit presei locale din Mexic, autoritățile mexicane au reținut un fost polițist pe care l-au acuzat de crimă. Sorin Constantin Marcu se lupta cu o bandă rivală pentru a obține supremația în zonă, existând informații că era implicat în activități infracționale de anvergură. Sorin Cosntantin Marcu a fugit din România, după ce, în anul 2014, l-a atacat cu un cuțit pe un bărbat pe nume Dragoș Țăndărescu. Evenimentul a avut loc la piscina Plaza Summer Club, la ieșire din Craiova.

Bărbatul de 44 de ani a fost acuzat de tentativă de omor, însă imediat a fugit în Mexic, iar magistrații Tribunalului Dolj au emis mandat de arestare în lipsă pe numele acestuia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5596 secunde